ι Τα μυστικά του Κόλπου
Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2005
Τι είναι τούτο, πάλι;

Είναι ο ΔΗΜΟΤΗΣ, το ενημερωτικό έντυπο του ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ.

Μια αξιόλογη προσπάθεια, από μια ομάδα ανθρώπων που δηλώνουν πρόθυμοι να βάλλουν πλάτη για την αντιμετώπιση των αμέτρητων προβλημάτων της Περαίας, των Νέων Επιβατών και της Αγίας Τριάδας.

Ξεχώρισα το κομμάτι του δασολόγου Βασίλη Αθανασιάδη, για τα ρέματα της περιοχής, αλλά και την καταλληλότητα του πόσιμου νερού.

Το ρεπορτάζ για την αποχέτευση (βάσανο, που μας έχει κάνει το βίο αβίωτο…).

Το ενδιαφέρον κείμενο της παιδιάτρου Ευαγγελίας Φαρίνη για τους Παιδικούς Σταθμούς που απαντά σε πολλές απορίες των γονιών.

Το κείμενο του …ιδρυτή των μυστικών του Κόλπου, για ένα σημαντικό ελληνικό μουσικό έργο, τον Επιτάφιο, κατά Σταύρο Ξαρχάκο (έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιο, με τίτλο Δίφορος καρπός).

Την πλούσια βιβλιοπαρουσίαση, με υπογραφή «Γιαγιά Φιλιώ, η Μικρασιάτισσα».

Δεν διάβασα τα ζώδια (υπό της αστρολόγου –παραψυχολόγου Βάσως Χατζή) υποθέτω όμως ότι κάποιους θα ενδιαφέρουν –πιάνουν άλλωστε ολόκληρα τα 2/3 της προτελευταίας σελίδας –στολίζονται δε από κάτι τεράστια (μινιμαλιστικά...) σύμβολα, με κορυφαίο εκείνο του Καρκίνου, ένα ξεγυρισμένο 69!

Για τους σκοπούς του Συλλόγου μιλάνε ο πρόεδρός του Ευάγγελος Ψαραδέλλης, και ο Γ. Γραμματέας του Τατιανός Μάγγος - και διατυπώνουν τις καλύτερες και ευγενέστερες προθέσεις.

Μην περιμένετε να σας τα πω εγώ όλα, τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στην παραλία της Περαίας (Ρωμανού και Θερμαϊκού γωνία) και είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα και Τετάρτη απόγευμα. Τηλ. 23920 22033.

Αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να αναζητήσετε εκεί τον ΔΗΜΟΤΗ. Αν ξεπούλησε, υπομονή μέχρι το επόμενο φύλλο.

Στο μεταξύ, εδώ και τώρα, φροντίστε για τη μεταδημότευσή σας στο Δήμο Θερμαϊκού.
 
Έγραψε ο Πάνος - Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2005 |


0 Comments: