ι Τα μυστικά του Κόλπου
Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2005
QUIZ!
ΠΣΚ να σου πετύχει…

Συναντήσεις για το Α/Δ, αλληλογραφία για το Α/Δ, γράψιμο κειμένων για το Α/Δ, μια «ζωντανή» παρέμβαση στη λογοδοσία του δημάρχου για το Α/Δ – και τώρα, βραδάκι Κυριακής, πάλι για το Α/Δ γράφω!

(Αντί να ανεβάζω τις ιστορίες μου και τα άλλα ψυχωφελή κειμενάκια, που μαραζώνουν στο περίμενε…)

Μέχρι τώρα προκύπτουν τα εξής: Από όλους τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης, της Βουλής και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με το θέμα της επέκτασης έχουν ασχοληθεί σοβαρά, δηλαδή προσπαθώντας να αποτρέψουν το έγκλημα, ΜΟΝΑΧΑ ΔΥΟ (αν υπάρχει και τρίτος, θα χαρώ πολύ να το μάθω):

1. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρύσα Αράπογλου, και

2. Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού Αντώνης Μαντζάρης

(Δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, προφανώς υπάρχουν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον στηρίζουν, αλλά δε γνωρίζω λεπτομέρειες)

Παρακάμπτω (προς το παρόν) τα σημεία διαφωνίας ως προς την τακτική, γιατί, από εκεί και πέρα:

ΟΥΔΕΙΣ βουλευτής ή ευρωβουλευτής καταδέχτηκε ως τώρα να ασχοληθεί με το θέμα – πολύ περισσότερο να το υποστηρίξει. Δύο μονάχα, ο υπουργός κ. Σιούφας και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τσιόκας απάντησαν ευγενικά, ότι έλαβαν το κείμενο που τους στείλαμε και το «μελετούν»

Βουλευτές, Ευρωβουλευτές, τοπικοί παράγοντες, δημοσιογράφοι της «αριστεράς», οικολογικές οργανώσεις; Το ΑΛΛΟ ανέκδοτο, με τον Τοτό, το ξέρετε;

Επιμύθιο: Αν δεν πάρουν την υπόθεση στα ζεστά οι πολίτες, δεν τη γλυτώνει ο Θερμαϊκός. Ευτυχώς, από αυτή την πλευρά τα σημεία είναι ενθαρρυντικά.

Και τώρα, το ΚΟΥΪΖ:

Σε ποια χώρα του κόσμου δημοπρατείται ένα μεγάλο έργο, κατακυρώνεται στον α’ μειοδότη και στη συνέχεια μαθαίνουμε (από τον τύπο) ότι αυτός, ως ανάδοχος πλέον, εκχωρεί το 30% του έργου (έτσι λέει ο τύπος) σε θυγατρική του β’ μειοδότη – και νυν …συν-αναδόχου;

Α. Στη χώρα των Μάο- Μάο
Β. Στο βιλαέτι των Μασάι
Γ. Στη Ντίσνευ-λάντ
Δ. Στην Ελλάδα (– Ελλαδάρα μας!)

Ο ευρών κερδίζει μια σύνθεση του διάσημου γλύπτη Γιώργου Καραμανλή (από πλαστικό) με τίτλο Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

(μας μάρανε…)
 
Έγραψε ο Πάνος - Κυριακή, Οκτωβρίου 16, 2005 |


1 Comments: