ι Τα μυστικά του Κόλπου
Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2006
Διαφημίσεις
Νεώτερα από το νησί της Καλυψώς: ανέβηκε καινούριο κεφάλαιο, όπου ο -κοντεύω- τα τριάντα- δικηγόρος Θεύδης αφηγείται πως συνάντησε τη νεαρή Αγαύη.

Απομένουν 11+1 κεφάλαια για να ολοκληρωθεί το μυθιστόρημα, στη μορφή που παρουσιάζεται στο διαδίκτυο. Αν είμαστε καλά, ένα κάθε Σάββατο ή Κυριακή.

* * *

Η Καλυψώ αφορά λίγους (τους υπολογίζω σε καμιά δεκαριά - αν δεν την κοπάνισαν κιόλας ορισμένοι) αλλά το πολυπολιτισμικό ιστολόγιο Σωκράτης - Κώνειο 0-1 είναι ό,τι πρέπει για τις πλατιές μάζες των Ελλήνων: Επίσκεφτείτε το - η δοκιμή δωρεάν!

Αν σας πηγαίνει το κλίμα, συνεννοηθείτε με τον τελετάρχη
alombar42 για να μπείτε κι εσείς στη λίστα της μισθοδοσίας.

* * *

Μια και κάνουμε διαφήμιση, μη χάσετε το άκρως ενημερωτικό άρθρο του καλού περιοδικού
ΓΑΛΕΡΑ, για το φοβερό και τρομερό The (re)Mall, των Αθηνών. Και επί τη ευκαιρία, δείτε και το κομμάτι του Γιάννη Μπογιόπουλου για το διάδρομο της απωλείας, του Θερμαϊκού.

Υπόψιν, ότι η ηλεκτρονική μορφή δεν υποκαθιστά με τίποτε το πραγματικό "χάρτινο" περιοδικό - μη λέτε οτι δεν σας το είπε κανείς.
 
Έγραψε ο Πάνος - Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2006 |


2 Comments:


 • At 10:52 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Μιά απορία έχω γιά το έγκλημα αυτό του Θερμαϊκού. Πού είναι ο Τρεμόπουλος κι' οικολόγοι του; Γράψε κάτι σχετικό έτσι γιά να πέφτουν κί'οι μάσκες.¨Ελα σ'επαφή με το "Λευκό Πύργο" και τον Σχίζα.

  Ηλίας

   
 • At 11:25 μ.μ., Blogger Πάνος

  Ηλία, έχω ενημερώσει τον Τ, όπως κι ένα σωρό κόσμο.

  Από κει και πέρα, δεν είναι του χαρακτήρα μου να ρωτάω κανέναν "που είσαι" - εκτός από τους τοπικούς παράγοντες που το κάνουν γαργάρα για μικροπολιτικούς λόγους (πασόκ, ΝΔ - μη τους μαλώσει το κόμμα) ή λόγω πολιτικής ανυπαρξίας υπαρκτών προσώπων (ΣΥΝ).

  Από κει και πέρα, εγώ έκανα αυτό που νόμιζα σωστό - και θα συνεχίσω, αλλά αποκλειστικά σ' αυτό το επίπεδο: τα "μτΚ" θα παρακολουθούν το θέμα και θα έχουν κάποια σχετικά κείμενα, όταν προκύπτουν καινούρια στοιχεία.

  Ως εκεί.