ι Τα μυστικά του Κόλπου
Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2006
Η επέκταση του 10-28 και ο δήμαρχος Θερμαϊκού
Σερφάροντας ανακάλυψα πως υπάρχει διαδικτυακή εφημερίδα για την Περαία. Εκεί λοιπόν έδωσε συνέντευξη ο δήμαρχος Θερμαϊκού - και αναπτύσσει αναλυτικά γιατί είναι αντίθετος με την επέκταση του διαδρόμου προσγείωσης 10-28, του αεροδρομίου "Μακεδονία": Συγκροτημένες, τεκμηριωμένες, μια χαρά θέσεις - τόσο που να λες "μπράβο δήμαρχε!" Τη συνέντευξη θα την βρείτε ΕΔΩ.

(Τα ίδια είχε πει και σε μένα, όταν προσπαθούσα να ενημερωθώ για το θέμα, πριν μερικούς μήνες)

Το ερώτημα είναι γιατί τα λέει αυτά ο κ. Μαντζάρης στο ...ίντερνετ (όπου θα τα δουν καμιά δεκαριά νομάτοι - και αν) και σε κάποιους συνομιλητές του - και δεν τα λέει πχ στην εφημερίδα του Δήμου "Η ΦΩΝΗ", που τυπώνεται σε χιλιάδες αντίτυπα και μοιράζεται σε όλα τα σπίτια! Το μοναδικό κείμενο της "ΦΩΝΗΣ" που ασχολήθηκε αναλυτικά με το θέμα τον τελευταίο χρόνο ήταν το δικό μου άρθρο - το οποίο άλλωστε δε μπήκε στον κόπο να σχολιάσει ή να κριτικάρει κανείς. Είναι πολύ πιθανό οτι οι ασχολούμενοι με τα δημοτικά πράγματα έχουν το μυαλό τους στα ...τσαϊρια!

Ακόμα δεν μάθαμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Αν δε βάλει αυτό φρένο στους τσιμεντάδες - με την πολιτική "τα κρύβω κάτω από το χαλί" που συνεχίζει να υλοποιεί ο δήμαρχος, σε ποιά κοινή γνώμη θα στηριχτεί για να αντιδράσει; Όταν έρθουν οι μπουλντόζες, τα περιθώρια θα έχουν στενέψει πολύ...
 
Έγραψε ο Πάνος - Κυριακή, Φεβρουαρίου 05, 2006 |


1 Comments:


  • At 8:28 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

    Πάνο σε χαίρομαι γιατί είσαι ανυποχώρητος, και γιατί δεν αφήνεις να πέσει κάτω ένα θέμα τόσο σοβαρό όσο αυτό.

    Συνέχισε να είσαι η αλογόμυγα στα υπναλέα καπούλια της κοινωνίας.