ι Τα μυστικά του Κόλπου
Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2006
Χθες το βράδυ στην ταβέρνα


Χθες βράδυ βγήκαμε με φίλους για κρασί, σ’ ένα ταβερνάκι της Πάνω Πόλης. Μια χαρά ήταν – οι μεζέδες καλοί, το κρασί καλόπιοτο και το μαγαζί γεμάτο κορτσούδια.

Αφού φάγαμε και είπαμε κάμποσα για τα βλαστάρια μας ο καθείς, οι γυναίκες της παρέας άρχισαν να συζητάνε μεταξύ τους για τα συγκλονιστικά τελευταία νέα (- πήρα μια κρέμα νυκτός, άλλο πράγμα – ναι, αλλά πρέπει να τη χρησιμοποιείς 989 μέρες συνέχεια για να δείξει – ξέρετε πως άμα είναι κρυωμένος κανείς βάζεις ένα κομμένο κρεμμύδι στο δωμάτιο και ρουφάει τους ιούς – φέτος είναι πολύ στη μόδα το βεραμάν με φούξια ανταύγειες…) μιλώντας όλες μαζί, ταυτόχρονα!

Πάντα απορούσα πως συνεννοούνται οι γυναίκες όταν μιλάνε όλες ταυτόχρονα – αλλά δεν επιμένω, προφανώς πρόκειται για ανώτερα πλάσματα.

Φυσικά, κάτι έπρεπε να λέμε κι εμείς, οι αρσενικοί. Κι επειδή δεν ήταν δυνατόν να εκφραστούμε ελευθέρως για τα παριστάμενα κορτσούδια, πιάσαμε το αμέσως επόμενο ενδιαφέρον θέμα. Όχι, δεν επρόκειτο για πολιτική, ούτε για ποδόσφαιρο - ούτε καν για τα καινούρια μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν οι Alfa Romeo και η Audi. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν – τώρα το φλέγον θέμα είναι τα ιστολόγια!

Οι φίλοι μου είχαν αντιμετωπίσει πολύ επιφυλακτικά την είδηση πως είχα ανοίξει τα «μυστικά του Κόλπου» - με την πάροδο των εβδομάδων όμως έγιναν τακτικοί θαμώνες, άρχισαν να σεργιανάνε και σε άλλα μπλόγκ και τώρα διατυπώνουν με άνεση αξιολογικές κρίσεις:

- Ο Χοιροβοσκός, καταπληκτικός!
- Τι μας λες… Επειδή αντιγράφει κείμενα και κάνει ποστ;
- Γιατί ρε, λίγο είναι; Στα σχόλια όμως γράφει κάτι κομμάτια που αντιστοιχούν άνετα σε ποστ!
- Εε… ναι… Αλλά πολύ θεούσος, βρε παιδί μου!
- Και τι ζόρι τραβάς εσύ; Από το πιάτο σου τρώει;
- Είναι εμπαθής, όπως όλοι οι θεούσοι!
- Εμπαθής είσαι και φαίνεσαι! Και δεν είναι θεούσος, μια χαρά άνθρωπος είναι!

Ώρες είναι να παρεξηγηθούμε για το Χοιροβοσκό! Αλλάζω ιστολόγιο:

- Εμένα μ’ αρέσει η Μιραντολίνα!
- Καλή… Γράφει πολύ ωραία, αν και κάπως εξεζητημένα…
- Πρέπει να είναι ωραία γυναίκα…
- Ωραία, αλλά και τζώρας – δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω!
- Εμένα μου δημιουργεί μια νοσταλγία…
- Γιατί το λες αυτό;
- Ε, να, ταιριάζει με την εικόνα που είχαν οι πρωτοετίνες, όταν εμείς τελειώναμε τα μεταπτυχιακά…

Ως δια μαγείας κόβεται η συζήτηση των γυναικών, που βρισκόταν σε κρίσιμο σημείο (καινούρια δίαιτα, με βάση τις πανσέτες…) και τα αθώα μεγάλα μάτια τους, προσεχτικά βαμμένα, προσηλώνονται πάνω μας. Πάντα απορούσα με τις γυναίκες όταν μιλάνε όλες ταυτόχρονα, πως καταφέρνουν να συνεννοούνται και να παρακολουθούν μέσες άκρες και τις δικές μας συζητήσεις – αλλά δεν επιμένω, προφανώς πρόκειται για εξελιγμένα πλάσματα. Ποια είναι αυτή η Μιραντολίνα, σε ποιο σήριαλ παίζει και δεν την έχουμε δει εμείς; Και τι σχέση έχει με τις πρωτοετίνες; Τα ερωτήματα μένουν αναπάντητα, γιατί πέφτει καινούριο όνομα στο τραπέζι – και κάνει τις γυναίκες να επιστρέψουν αυθωρεί και παραχρήμα στο πως χάνεις 3 κιλά σε 8 χρόνια, τρώγοντας χοιρινό.

- Εγώ παρακολουθούσα τον Κοσμοπολίτη
- Κρίμα που έκλεισε το μπλογκ του…
- Χάσαμε και τους στίχους, που σχολίαζες…
- Τι απόγινε αυτός;
- Ιχνηλάτης! Έτσι τον λένε τώρα!
- Αυτός είναι ρε; Κι έλεγα κάτι μου θυμίζει… Αλλά, πολύ συγκρατημένος, σε σχέση με τον προηγούμενο εαυτό του.
- Θα ξαναπάρει φόρα… πως και πως περιμένω καινούρια του στιχάκια!

Γελάμε και η συζήτηση έρχεται στους σοβαρούς μπλόγκερ, δηλαδή το Μιχάλη Μητσό, το μαύρο πρόβατο, το Ιστολόγιον και τα Κοκκόρια. Οι γυναίκες από δίπλα έχουν καινούριο θέμα, ένα μαγαζί με αξεσουάρ- με καταπληκτικές τιμές (στο χαρτί περιτυλίγματος) που άνοιξε στην Καρόλου Ντηλ. Ο αντρικός πληθυσμός σχολιάζει - χωρίς να τσιγγουνεύεται τους επαίνους - τη Λίτσα, την Ψιλικατζού οικογενειακώς, την Κουρούνα που λείπει και μας λείπει, τον Πιτσιρίκο (γι’ αυτόν πέφτουν και μερικά καρφιά), τον Old Boy, τον vita monderna, την αδερφή, τον Ημίαιμο. Μοιραία και τους κοινούς μας γνωστούς, στην πραγματική ζωή, σχολιαστές Ηλία (πάει για δήμαρχος - και δεν θ’ ανοίξει μπλογκ) και Θανάση, που υπογράφει ως Athanassios (δεν πάει για δήμαρχος και μάλλον θ’ ανοίξει μπλογκ) Τους αφηγούμαι πως τα Χριστούγεννα στην Αθήνα συναντήθηκα με τον alombar42. Το ενδιαφέρον τους εξάπτεται.

- Τι τύπος είναι;
- Σαν το Θανάση, με πιο πλούσιο μαλλί…

Γελάμε πάλι, μας φέρνουν μια πιατέλα γλυκά: καζαν ντιπί, εκμέκ καταΐφι, μπάλες σιμιγδαλένιου χαλβά και ψητό κυδώνι με σαντιγί. Οι γυναίκες αφήνουν κατά μέρος τις τολμηρές θεωρίες περί διαίτης με γουρούνι και εφορμούν ατρόμητες, στο πλάι των συζύγων τους. Πάντα απορούσα πως τα καταφέρνουν και διατηρούνται κομψές τρώγοντας, ενώ εμείς δεν – αλλά δεν επιμένω, προφανώς πρόκειται για βελτιωμένα πλάσματα. Ο πλέον επιμελής σέρφερ της μπλογκόσφαιρας κάνει επίδειξη των γνώσεών του – αλλά ο άλλος κάνει κόντρα ρελάνς, απνευστί:

- Αν ήταν εδώ ο γευσιγνώστης Αθήναιος, τι κριτική θα έκανε στην ταβέρνα;
- Ποιος Αθήναιος; Εκείνος ο συντηρητικός παναθηναϊκάκιας μάγειρας με τις φιλολογικές ανησυχίες και τον άστατο χαρακτήρα που γυρνάει στα μπαρ και μπεκροπίνει μεσημεριάτικα;

Κοντεύω να πνιγώ με καζαν ντιπί. Μόλις και καταφέρνω να βγω σώος και αβλαβής από το συνδυασμό της μπουκιάς και της αυθόρμητης ριπής του γέλιου – η σύζυγός μου ανησυχεί μήπως με χάσει πολύ πριν την ώρα μου και επιμένει «πιες νερό, πιες νερό!». Καθώς αποκαθίσταμαι, προβαίνω στη συγκλονιστική διαπίστωση ότι πάει, πέταξε το πουλάκι – η virtual πραγματικότητα έγινε πια ένα και το αυτό με την …κανονική.

- Βρε, οι περσόνες των μπλόγκ δεν αντιστοιχούν στους αληθινούς ανθρώπους! Μου θυμίζετε τους απλοϊκούς θεατές θεατρικών παραστάσεων στα Λούκυ Λουκ, όταν ανέβαιναν στη σκηνή για να δείρουν τον κακό…
- Μπα… κατά τη γνώμη σου, τι μέρος του λόγου είναι ο Αθήναιος;
- Που να ξέρω, αγαθέ μου φίλε; Πάντως φαίνεται ερωτύλος τύπος, καλό θα ήταν να προσέχαμε τις γυναίκες μας αν κυκλοφορούσε στα πέριξ!

Η τελευταία ατάκα ενθουσιάζει τις γυναίκες, που γελούν εγκαρδίως και κακαριστά – ενώ οι άντρες παραμένουμε σοβαροί αναλυτές και αποτελειώνουμε τα γλυκά. Πάντα απορούσα με το γεγονός ότι οι γυναίκες ενθουσιάζονται στην παρέα όταν ακουστεί υπονοούμενο για δική τους πιθανή παρανομία και ρίχνουν τα μούτρα αν ακούσουν κάτι ανάλογο για τους άντρες τους – αλλά δεν επιμένω, προφανώς πρόκειται για εξυπνότερα πλάσματα. Ο πιο ψηλός από τους τρεις κάνει μια άσχετη ερώτηση, καθώς επιστρέφει στο τραπέζι:

- Ποιόν βλέπεις για νομάρχη;
- Λαμπρούκος!

Μόλις ακούγεται αυτό το όνομα, οι άντρες γελάμε ενθουσιασμένοι – οι γυναίκες σταματάνε τη συζήτηση που είχαν αρχίσει σχετικά με την τρομερά πετυχημένη δίαιτα που έκανε τη Ντόρα Μπακογιάννη να μοιάζει με την ακτινογραφία της. Ο κοντός δε χάνει την ευκαιρία και εξηγεί, πολύ σοβαρά:

- Τον κατεβάζουν από κοινού ΠΑΣΟΚ και αριστερά και τον υποστηρίζει ένα μεγάλο κομμάτι δυσαρεστημένων της Νέας Δημοκρατίας! Θα τον ξεσκίσει τον Ψωμιάδη! Είναι και παιδαράς – αν δείτε τη φωτογραφία του θα κόψετε φλέβες!
- Έτσι, ε;
- Ώστε είναι τεκνός;
- Μπιζουδάκι! Αλλά, μια και αποφάσισε να εκτεθεί για νομάρχης, πρέπει να το πούμε: η μεγάλη του δύναμη είναι τα μπλογκ!
- Συγγνώμη, δε μας εξηγείτε και σε ‘μας τις έρημες – να καταλάβουμε επιτέλους - τι στην ευχή είναι αυτά τα μπλογκ;

Πάντα απορούσα πως οι γυναίκες καταφέρνουν και δεν ασχολούνται εγκαίρως με όσα ενθουσιάζουν εμάς – αλλά δεν επιμένω, προφανώς πρόκειται για σούπερ-ντούπερ πλάσματα. Θα ασχοληθούν μαζικά (όπως κάποτε με το μπάσκετ λόγω Γκάλη και με το ποδόσφαιρο λόγω Ζαγοράκη) και θα τα φλομώσουν τα μπλογκ όταν αρχίσει να ασχολείται με τον Λαμπρούκο, τον Ημίαιμο και τον Ιχνηλάτη η Τατιάνα και τα πρωινάδικα. Κι επειδή οι δικές μας είναι κομμάτι κουλτουριάρες, θα εφορμήσουν στα πι σι όταν ο alombar42 αρχίσει να δίνει απανωτές συνεντεύξεις στην Έλλη Στάη, τη Βίκυ Φλέσσα και την Εύα Καϊλή, εναλλάξ με τον Αθήναιο και το Χοιροβοσκό. Λέγεται πως ο Βασίλης Βασιλικός έχει ήδη εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα της Μιραντολίνας – θα μιλήσει για τα τρία της καινούρια μπλογκ με θέματα τον Γρηγόριο Νύσσης, τον Μπακούνιν και τους πεστροφοκυπρίνους της Μικρής Πρέσπας στη σχάρα. Σούσι, παρά κάτι.

* * *

Βγαίνουμε από την ταβέρνα, εγώ και ο κοντός μπαίνουμε για τσιγάρα στο ψιλικατζίδικο που διανυκτερεύει. Τον βλέπω με το πονηρό του χαμόγελο ως τ’ αυτιά.

- Το πήρα!
- Αμ εγώ τι έκανα!

Βγάζουμε ταυτόχρονα από τις καπαρτίνες δυο ομοιόμορφα και ομοιόχρωμα χαρτάκια.

- Να το δω!
- Κι εγώ το δικό σου!

Βγάζω τα γυαλιά και φέρνω το χαρτάκι πολύ κοντά στα μάτια μου, για να μπορέσω να το διαβάσω. Ο κοντός, αντίθετα, το κρατάει όσο πιο μακριά μπορεί – για τον ίδιο λόγο. Κοιταζόμαστε σα βρεγμένες γάτες.

- Ρε σύ, αυτό είναι 090!
- Αμ, αυτό τι είναι;
- Ρε την άτιμη!
- Μας δούλεψε αγρίως το βρέφος!

Δεν το παίρνουμε επιπόνου – άλλωστε οι παντρεμένοι δε βιάζονται και δεν απογοητεύονται ποτέ. Καθώς βγαίνουμε από το ψιλικατζίδικο απορώ με τις νεότερες γυναίκες, πως μας δουλεύουν ψιλό γαζί τώρα τελευταία – αλλά δεν επιμένω, προφανώς πρόκειται για ανώτερα, εξελιγμένα, εξυπνότερα, σούπερ ντούπερ πλάσματα. Και με την πιο μοδάτη δίαιτα (τζιγιεροσαρμάδες και γιαπράκια για 9 ½ βδομάδες), επανέρχονται στα κυβικά τους, όποτε θέλουν. Χαλαρά.
 
Έγραψε ο Πάνος - Πέμπτη, Φεβρουαρίου 09, 2006 |


23 Comments:


 • At 3:38 μ.μ., Blogger Mirandolina

  :-)))))))))))

  Σα δε ντρέπεστε παλιοκουτσομπόληδες κι αρσενικoι σωβινιστικoί Τάπειροι! (ΤΜ Σραόσας ο μπαγάσας - κορυφαίο)

  (εγώ εξεζητημένη, η πτωχή μεγαλοκοπέλλα? εγώ? Και, παρακαλώ να μάθω ποιός επαίνεψε την ομορφάδα μου και ξέχασε να με φτύσει να μη με ματιάσει. ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ, ακουσες για φτύσιμο κι αμέσως! ντροπή!)

   
 • At 4:40 μ.μ., Blogger Λαμπρούκος

  @ Πάνο

  Διαπιστώνω μια στροφή εις το ελαφρολαϊκόν ρεπερτόριο ή είναι της ιδεός μου;;;;;;
  *
  Και επιτέλους, ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΚΟΡΤΣΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΔΟΠΟΙΑΣ. Ειδοποία ρε μπούρδα Καραβάγκο!!!
  *
  Τέλος στο 090 μη πάρεις... Τα κορίτσια είνια δικά μου και είναι όλες χοντρές, άσχημες, και λένε πρόστυχα λόγια ενώ την ίδια στιγμή ανακατεύουν τη φακή που κόλησε στην κατσαρόλα. Αυτή η πληροφορία μη βγεί παρά έξω. Τη λέω σε σένα που είσαι φίλο.

  @ Μιραντολίνα
  Είσαι το κορτσούδι της καρδιάς μου (τι είπα πάλι ο αισθηματίας)

   
 • At 5:37 μ.μ., Blogger alombar42

  Σχόλια για το meta-blogging της ταβένας:

  1. Το περί ομοιότητας με το Θανάση είναι νομίζω προφανές - και οι δυο ξεκινάμε από την (συν)ουσία των μηνυμάτων σου και μετά προχωράμε στην περιφέρεια, εάν και εφόσον.

  2. Επρεπε να αναφέρεις οτι ο Αθήναιος είναι δεξιό φρικιό - τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό θα άναβε τα αίματα, όσο νάναι!

  3. 090 060 090 - αυτό δεν ήταν το τηλέφωνο, ήταν οι διαστάσεις της :)


  Θα τα ξαναπιούμε, στα βόρεια αυτή τη φορά - ελπίζω πριν το Πάσχα. Φρόντισε να είναι και ο υποψήφιος νομάρχης, για να οργανώσουμε το πάρτυ :)

   
 • At 6:41 μ.μ., Blogger kaltsovrako

  Χαμοκατέβαίνεις και δεν ειδοποιάς;


  Κίτρινη κάρτα!  ... και μην εμπιστευεσαι τις ψιλικατζούδες!
  Μπουχαχα

   
 • At 7:01 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  ...εγώ πάλι χθες βράδυ επιστρέφοντας σπίτι ανακάλυψα οτι έχω σύνδεση!(ο γείτονάς μου, έβαλε ασύρματη και ο φορητός υπολογιστής μου έκανε το θαύματου..χι χι!!μπήκα επιτόπου στο νησί της Καλύψως(κάτι είχα ακούσει).ε λοιπόν ξενύχτησα διαβάζοντάς!ενδεχομένως,που θα έλεγες κι εσύ(!) να το διάβαζα ολόκληρο αλλά διανύω εξεταστική πέριοδο και τρέχω ολημέρις και ολονύχτις!

  Δηιάνειρα

   
 • At 8:53 μ.μ., Blogger Πάνος

  Mirandolina, :-)

  λαμπρούκο, σύ είπας!

  alombar42, βγήκε είδηση;

  Καλτσόβρακε, ο καιρός μπροστά...

  Δηιάνειρα, α. μπράβο για το nick, β. πρόσεχε τις ακτινοβολίες, γ. καλή επιτυχία, δ. χαιρετισμούς στα ωραία Γιάννινα!

   
 • At 9:55 μ.μ., Blogger FUFUTOS

  Δε ξέρω τι να πω! Τέτοιες multi-tasking ικανότητες (ΚΑΙ μπλογκοσυζήτηση ΚΑΙ να παρακολουθείς ότι λένε οι κυρίες ΚΑΙ φαϊ ΚΑΙ πιοτό ΚΑΙ... παιχνίδισμα με τα κορτσούδια) και διαπιστώνεις ότι πάλι υστερούμε έναντι των γυναικών :)

  Την άλλη φορά θα ξέρεις. Αν το ραβασάκι το πάρεις πριν την αναχώρηση, αμέσως για τσισάκια ώστε να το τσεκάρεις έγκαιρα.

  Η απήχηση του Λαμπρούκου στις κυρίες με προβληματίζει και με ανησυχεί. Να της πώ να με συνοδέψει στην (μεγαλειώδη) προεκλογική του συγκέντρωση ή να την κρατήσω καλύτερα μακριά από τον ΠΕΙΡΑΣΜΟ που λέγεται Λαμπρούκος;
  ___
  Εύχομαι πάντα να περνάτε καλά με την παρέα σας (μπλογκοκουτσομπόληδες...)

   
 • At 10:03 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Ποια γιάννινα; οεο;

  Δηιάνειρα

   
 • At 10:35 μ.μ., Blogger Πάνος

  φούφουτε, έχεις δίκιο: όποιος φυλάει τα ρούχα του - έχει τα μισά. Είπαμε, να τον βγάλουμε νομάρχη, όχι να μας κουτουπώσει και τις γυναίκες...

  *

  Γιάννινα, Γιάννινα...

  (...με δυό παπούτσια πάνινα!)

  ;-)

   
 • At 12:17 π.μ., Anonymous ixnilatis

  χα χα χα χα χα χα χα χααααά!!!!

  Για σου νονέ !!!

  Δεν τους είπες βρε ότι εσύ μου διάλεξες το καινούργιο όνομα ;;!!

  Το τέλος με τον μύωπα και τον πρεσβύωπα, και με το 090, είναι για νόμπελ !!!

   
 • At 12:22 π.μ., Blogger ιχνηλάτης

  χα χα χα χα χα χα χα χααααά!!!!

  Για σου νονέ !!!

  Δεν τους είπες βρε ότι εσύ μου διάλεξες το καινούργιο όνομα ;;!!

  Το τέλος με τον μύωπα και τον πρεσβύωπα, και με το 090, είναι για νόμπελ !!!

  ( το κάνω κατ και πέιστ εδώ γιατί από τα γέλια είχα ξεχάσει να κάνω λογκ ιν ! )

   
 • At 12:33 π.μ., Blogger Mirandolina

  διόρθωσις, για να μη με κυνηγανε για τα πνευματικα δικαιωματα: οι τάπιροι είναι του Ρακάσα του μπαγασα.

   
 • At 12:50 π.μ., Blogger Ημίαιμος-Imiaimos

  Τέτοια κάνεις και ο κοσμοπολίτης Ιχνηλάτης τα χάνει και τα στέλνει διπλά!
  Γράψε πάντως ένα σκονάκι με το ποιούς πρέπει να ψηφίσουμε γιατί αντιλαμβάνομαι ότι πέραν του φαβορί Λαμπρούκου, πήραν φόρα και άλλοι για να κάτσουν στο σβέρκο μας. Λες να πάω για ....Μίκρας;
  Και, μπράβο της μικρής, μήπως της είχε μιλήσει ο θεούσος Χοιροβοσκός;

   
 • At 1:06 π.μ., Blogger Ημίαιμος-Imiaimos

  Και ο Κανάρης ...που κολλάει; Στο "μπουρλότο" της συμβίας όταν παραπέσει το ...090;

   
 • At 10:33 π.μ., Blogger Μιχάλης Μητσός

  Πάνο, είσαι φαλλοκράτης. Και γιατί με βρίζεις παρακαλώ; Το καζάντιπι, πάντως, το ζήλεψα.

   
 • At 3:21 μ.μ., Blogger Πάνος

  ιχνηλάτη, βαφτιστήρι μου, χαίρε - και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

  ημίαιμε, όχι μόνο για Μίκρας, αλλά και για Κασσανδρείας, Ιερισσού, Αρδαμερίου και Αγίου Όρους μπορείς να πας!

  Μιχάλη, γουρούνι εγώ; (γκρόιινν!!) Και προκειμένου να χαλάσουμε τις καρδιές μας - το παίρνω πίσω: ΔΕΝ είσαι σοβαρός μπλόγκερ!

   
 • At 7:06 π.μ., Blogger Γεώργιος Χοιροβοσκός

  Aπο τα όσα γράφετε φαίνεται ότι θα πρέπει να οργανώσουμε μια έξοδο όταν με το καλό ανέβω στην Θεσσαλονίκη.

  Αλήθεια τι σημαίνει η λέξη εμπαθής;;;-)

   
 • At 7:56 π.μ., Blogger Πάνος

  Γεώργιε,

  α. γένοιτο!

  β. η λέξη ήταν ..."δραματουργικά" επιβεβλημένη - για να υποδηλώσει τις παρεξηγήσεις που δημιουργούνται γύρω από όσους βγάζουν αυθεντική άποψη και την υπερασπίζονται. Προσπάθησα να την υπερ -καλύψω, ως λέξη, με τη σθεναρή υποστήριξη που προσέφερε αυθορμήτως ο "κοντός" στον περί ου ο λόγος μπλόγκερ.

   
 • At 4:32 μ.μ., Blogger alombar42

  βγήκε είδηση;

  Ελπίζω ναι, όπως ελπίζω οτι εκτός από είδηση μπορεί να προκύψει και έκπληξη. Θα διούμε :)

   
 • At 5:33 μ.μ., Blogger kourkoubini

  Απολαυστικότατο το ποστ και δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ έβγαλα είδηση! Ώστε Ιχνηλάτης εεεε;;;
  Καλώς μας ξαναγυρίσατε λοιπόν! (τι να κάνουμε, τα νέα τα μαθαίνω τελαυταία μιας και είμαι απο καλή οικογένεια και δε κυκλοφορώ πολύ.. κλειδώνουν και την πόρτα μετά τις 12...) :p

   
 • At 11:13 π.μ., Blogger Αθήναιος

  Εμένα θέλω να με πάρουν μαζί η Βίκυ Φλέσσα κ η Στάη.

  Δεν είμαι συντηρητικός Πάνο μου. Δεξιός δηλώνω.Η Δεξία σε αυτον τον τοπο ( από την εποχή που γεννηθηκα εγώ κ μετά, τη γέννησή μου την αναφέρω ως χρονικό προσδιορισμό κ όχι ως κοσμοιστορικό γεγονός...)έκανε όλες τις ανατροπές.

  Με περιγράφεις άστατο ως χαρακτήρα κ άντε μετά να σταυρώσω γκόμενα στη μπλογκόσφαιρα, μόνο οι βλαμμένες θα μου την πέφτουν, ειδικά απο τη μέρα που ανέβασα κ τη φωτο του σκυλακίου, άστα...

  Για να με αποκαταστήσεις, να μου αφιερώσεις πάραυτα το άσμα : " Μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολυ φερέγγυος". ;-)

  Μόνον ο Χοιροβοσκός με καταλαβαίνει...

   
 • At 11:39 π.μ., Blogger Πάνος

  Αθήναιε, θα σου πω ένα μυστικό, αλλά μην τρομάξεις: δεν υπάρχει δεξιά φίλε μου σ' αυτόν τον τόπο - άρα ούτε και δεξιοί. Όλοι κατά βάθος είναι ΠΑΣΟΚ. Αν είσαι ανάμεσα στις ελάχιστότατες εξαιρέσεις (πατρίς + θρησκεία + οικογένεια + νεοφιλελευθερισμός) τότε πρόσεχε πολύ τους ...original, που έχουν τα 3 πρώτα + την κρατικίστικη αντίληψη του ΠΑΣΟΚ. Ακριβώς όπως και όλοι στο ...ΠΑΣΟΚ!

  Αν είσαι από τους ακόμα λιγότερους (σκέτος νεοφιλελεύθερος) τότε δύσκολα θα βρεις άλλους δυο παρόμοιους για πρέφα - η οποία χρειάζεται τρεις...

  *

  Το άσμα πρέπει να σου το αφιερώσει γυναίκα. Εγώ θα σε αποκαταστήσω δηλώνοντας απλώς πως είσαι πρώτο παλικάρι!

  (...ελαφρώς πυροβολημένο, από πολιτικής απόψεως - αλλά οι γυναίκες ελάχιστη σημασία θα δώσουν στο συγκεκριμένο topic...)

   
 • At 1:56 μ.μ., Blogger Αθήναιος

  LOL Πώς να μην το αρχίζει κανείς το πιώμα από το μεσημέρι όταν διαβάζει τέτοια;

  Σωστός πάντως ως προς το bottom line.

  Δυστυχώς, σε μένα οι γυναίκες αφιερώνουν σονάτες, ποιήματα κ λουλούδια. Με έχουν για φλώρο.