ι Τα μυστικά του Κόλπου
Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2006
Ρεντίνα - τρίτο
...ελπίζω και τελευταίο!

Ο διοικητής του Τάγματος των νεοσυλλέκτων ΛΟΚατζήδων ανακοίνωσε σε αναφορά Τάγματος (ενώπιον όλων, δηλαδή - αξιωματικών και νεοσυλλέκτων) οτι απαγορεύονται από δω και στο εξής τα τραγούδια με μιλιταριστικό, εθνικιστικό, macho - φασιστικό περιεχόμενο (οι χαρακτηρισμοί είναι δικοί μου) διότι

γράφτηκαν πράγματα στο ίντερνετ και στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος

Θα προτιμούσα να απαγορευόταν η συγκεκριμένη "διαπαιδαγώγηση" γιατί έτσι πρέπει και όχι επειδή μας πήρανε χαμπάρι, αλλά τέλος πάντων.

Το αξιόμαχο των λοκατζήδων δεν έχει προαπαιτούμενο την μετατροπή τους σε αφασικά όντα - μπορούν να είναι οι αποτελεσματικότεροι υπερασπιστές της πατρίδας ως υπεύθυνοι και δημοκρατικοί πολίτες. Να αυτοκαθορίζονται αγαπώντας την πατρίδα τους και όχι μισώντας κάποιους άλλους. Να εκπαιδεύονται έτσι που ταιριάζει σε αληθινούς, περήφανους άντρες και όχι ως επίδοξοι ...βιαστές γυναικών και εμπρηστές νοικοκυριών ή να χασκογελούν μπροστά στις "χήρες και τα ορφανά" που θα προκαλέσει, τάχα, η ...ηρωική δράση τους.

Οι φίλοι που με τα σχόλιά τους έδειξαν να παραξενεύονται, ας το ξανασκεφτούν...
 
Έγραψε ο Πάνος - Σάββατο, Φεβρουαρίου 25, 2006 |


5 Comments:


 • At 10:40 μ.μ., Blogger alombar42

  Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

   
 • At 6:35 μ.μ., Blogger άστεγος

  Καλώς σε βρίσκω!
  Να 'τανε μόνο τα τραγούδια...
  Δεν είναι η γενικευμένη σαπίλα, που με τρόμαξε στο στρατό.
  Είναι που πρώτη φορά μπόρεσα να εξηγήσω τη συμπεριφορά του 80% απ'τον περίγυρό μου (καθηγητές στα λύκεια, δημόσιοι υπάλληλοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι σε μεσαίες και ψηλές θέσεις κλπ.). Λες και ένα μόνο σχολείο είχε υπάρξει γι'αυτούς, αυτό του στρατού. Τι περίεργο πραγμα κι αυτό...
  Γκρέμισμα και χτίσιμο απ' την αρχή προτείνω, τίποτ' άλλο.

   
 • At 9:23 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Ακόμα πιο βασικό Πάνο, είναι ότι αν στο στρατό δίνουμε 100 ευρώ, αξιοποιούνται τα 30, 40. Αυτό είναι χειρότερο απο τις άναρθρες κραυγές, που στο κάτω-κάτω παραπέμπουν στον πρόγονο όλων μας.

  Διάβαζα χτες κάτι απίστευτο. Τον Ιούνιο του 2005, η κατασκευάστρια εταιρία των ελικοπτέρων Ηιουι, έστειλε επιστολή στον Καραμανλή (με κοινοποίηση στον υπουργό άμυνας) που μεταξύ άλλων έλεγε ότι είναι απαραίτητη η αναβάθμηση, γιατί θα ήταν κρίμα να θρηνήσουμε νέους ανθρώπους επειδή τα ελικόπτερα έχουν εξαντλήσει τα όριά τους (σε δική μου απόδοση). Και τα ελικόπτερα αυτά συνέχισαν να πετάνε!!!

  Σχολιαστής

   
 • At 7:08 μ.μ., Blogger Rodia

  Κάτι για στρατό:
  "Μία από τις ατάκες που άκουσα πρόσφατα κι έρχεται από το στόμα ενός στρατιωτικού συγκεκριμένα , "Ο Μαλάκας νικάει πάντα, ο Μαλάκας είναι ανίκητος, ότι και να γίνει ο Μαλάκας θα νικήσει στο τέλος", αποτελεί μια διαπίστωση που όταν φτάνει στα αυτιά σου νομίζεις πως είναι απόρια LSD με παραλλαγή και μπόλικη δόση ειρωνίας της ζωής."

  Το βρήκα εδώ Πολύ γέλιο

   
 • At 9:30 μ.μ., Anonymous ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ

  ΦΤΥΝΩ τον ρεζίλη \"διοικητή\" που ντρόπιασε τα αστέρια που κουβαλά στους ώμους. ΦΤΥΝΩ κατάμουτρα τον ξευτύλα που ντρόπιασε το τιμημένο ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ.

  ΤΡΑΓΙΚΟ.

  Από τον ΧΕΣΤΗ δημόσιο υπάλληλο που (με κομματικό μέσον, φαίνεται) διορίστηκε Διοικητής, τον ΧΕΣΤΗ που τά κάνει πάνω του και είναι ανίκανος να υπερασπιστεί την ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ απέναντι σε δύο-τρεις μικρονοϊκούς, χαλβάδες και φυγόστρατους, χαμερπείς, αριστερούς ανθέλληνες, από αυτόν και τους ομοίους του δημοσίους υπαλλήλους κοιλαράδες \"αξιωματικούς\" (...συνδικαλισμό στον Στρατό, λέει!!! απεργία στην Πολεμική Αεροπορία, λέει!!!) και από αυτόν τον ευνουχισμένο, μαλθακό \"στρατό\" που οι λοβοτομημένοι ψευτοπροοδευτικοί θέλουν να φτιάξουν (δηλαδή να τον διαλύσουν), περιμένουμε να ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ να ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ (έχει κανένας αριστερός χαλβάς ιδέα τι θα πει ΠΟΛΕΜΟΣ;) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, δηλαδή ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ και ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, λαό με ΑΡΧΙΔΙΑ, όχι δημοσίους υπαλλήλους κοιλαράδες και χαλβάδες λουφαδόρους εκφυλισμένους νεοέλληνες...

  ΤΡΑΓΙΚΟ.

  Ίσως θα ήταν ευτύχημα για την ανθρωπότητα ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΜΑΣ.

  ΤΡΑΓΙΚΟ.

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!