ι Τα μυστικά του Κόλπου
Σάββατο, Απριλίου 15, 2006
Basilio: πάντα υπάρχει εναλλακτική πρόταση!


Η γελοιογραφία του Basilio είναι το διακοσιοστό ποστ για τα "μτΚ". Τον ευχαριστώ από καρδιάς - και ελπίζω να έχουμε κάποια στιγμή φρέσκο υλικό!
 
Έγραψε ο Πάνος - Σάββατο, Απριλίου 15, 2006 |


7 Comments:


 • At 7:27 μ.μ., Blogger mickey

  Σεφτές στο Νο. 200! WOW!!!

   
 • At 7:36 μ.μ., Blogger mickey

  Και τώρα που πρόλαβα πριν μου αρπάξει την "τιμή" (κυριολεκτικά και μεταφορικά) κανένας άλλος, ας γράψω και δυο λόγια παραπάνω:

  Φίλε Πάνο (το "αγαπητέ" είναι κάπως κλισέ και έστω και διαδικτυακά σε θεωρώ φίλο μου), νομίζω πως τα "Μυστικά του Κόλπου" θα είναι για πάντα ένα All-Time Classic της ελληνικής μπλογκόσφαιρας. Αν και άργησα κάπως να σε ανακαλύψω (και ίσως διαφωνώ με κάποια σημεία), ομολογώ ότι είσαι εξ-αιρετικός με άριστο δείγμα γραφής (το γράφω άλλωστε και στα links του blog μου, όπου κατέχεις και την πρώτη θέση στους άρρενες bloggers - εξαιρούνται οι "πρώτοι διδάξαντες"), μεστό λόγο και δυνατές απόψεις!

  Δηλώνω ταπεινός θαυμαστής και προσπαθώ να διαβάσω αναδρομικά και τα 200 posts του ΜτΚ - κι ας έχω κάνει ελάχιστα σχόλια.

  Υ.Γ. Ο καλός λόγος πρέπει πάντα να λέγεται!

   
 • At 8:56 μ.μ., Blogger άστεγος

  Το πιο ολοκληρωμένο μπλογκ του χωριού. 200 διαμάντια. Μου κάνει εντύπωση πάντως, που επέλεξες τον τρόπο αυτό να παρουσιάσεις τα κείμενά σου. Γουστάρω όμως. Καλή συνέχεια!

   
 • At 8:56 μ.μ., Blogger Non Private Life

  Please welcome a new blog in the town

  www.nonprivatelife.blogspot.com


  Thank you

   
 • At 12:04 π.μ., Blogger kukuzelis

  Έχει πολύ ωραία γραμμή ο Basilio. Άντε και με κόμικς στα τετρακόσια ποστ!

   
 • At 12:18 π.μ., Blogger ιχνηλάτης

  Σιγά τo πράμα. Αν είχα κι εγώ δυο γραμματείς και μια μασεζ θα σού'λεγα πόσα ποστ θα..σήκωνα :)

  Κι επειδή δεν έχω ούτε γραμματεις, ούτε μασεζ, ούτε μπλογκ ..σηκώνω μόνο σχόλια :))

  Και για να σοβαρευτώ, μερικά κείμενα σου είναι εξαιρετικά.
  Εμένα πάντως μου αρέσουν εκείνα στα οποία αποκαλύπτεις, έμμεσα, τον εαυτό σου. Τον λεβέντη που έχεις μέσα σου.
  Να είσαι πάντα καλά, αγαπητέ φίλε, και να γράφεις περισσότερα για το μέσα σου.

   
 • At 11:41 π.μ., Blogger Πάνος

  mickey, αφού σου είπα και την άλλη φορά οτι κοκκινίζω... Θένξ!

  Αντώνη, 200 πετραδάκια του γιαλού - νομίζω οτι αυτά είναι πιο όμορφα από τα διαμάντια. Τα ρίχνεις και στη θάλασσα χωρίς στεναχώρια... Αυτός ο τρόπος (το ιστολόγιο) μου φτάνει και μου περισσεύει: κάνω το κέφι μου, έχω και μια επικοινωνία με κάμποσους ανθρώπους. Υπάρχει καλύτερο; Ό,τι επακολουθήσει θα είναι side effect.

  non private life, καλορίζικο και καλοτάξιδο. Το είδα το μπλογκ σου - και θα το ξαναδώ.

  Κουκ, κάποια στιγμή πρέπει να μου εξηγήσει κάποιος πως βάζουμε λινκ στα ...κόμικς. Έχω μερικά του Basilio και δεν ξέρω πως να τα βολέψω - να δίνω τα λινκ χωρίς να τα έχω "ποστάρει" στα "μτΚ" (τυχόν οδηγίες, παρακαλώ ε-ξαι-ρε-τι-κά αναλυτικές - τίποτα να μη θεωρείται δεδομένο!)

  Ιχνηλάτη, αν χρειάζεσαι για να σηκώσεις μπλογκ γραμματέα και μασέρ, να σου στείλω εγώ βρε! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια - για μένα έχουν ιδιαίτερη αξία! Ο ...εαυτός αποκαλύπτεται σιγά και με το μαλακό - ο alombar42 μου είπε κάποτε οτι το αποφεύγω επιμελώς. Zώντας 44 χρόνια μαζί του, ίσως δεν με απασχολεί και πολύ πλέον.