ι Τα μυστικά του Κόλπου
Τρίτη, Μαΐου 09, 2006
άλλαι ιεροπραξίαι
Δελτίον Τύπου, της έκτακτης φίγδην- μίγδην- αριστίδην Διαρκούς Ιεράς Συνόδου -ΔΙΣ ($) η οποία συνήλθε από το κώμα στο οποίο ευρισκόταν σε σώμα προκειμένου να πάρει μέτρα για την αντιμετώπιση της νεοτάξ καταστάσεως που διαμορφώνεται από:
• την έκδοση του Ευαγγελίου του Ιούδα,
• την έκδοση των ευαγγελίων του Θείου Ισίδωρου,
• την απόλυση του Μαλεζάνη,
• τον γάμο των ομοφυλοφίλων
• το ζήτημα αγιοποίησης του Βησσαρίωνα
• άλλαι ιεροπραξίαι

Σχετικά με το πρώτο θέμα η ΔΙΣ ($) αποφάσισε ότι το ευαγγέλιο του τρισκατάρατου Ιούδα είναι πλαστό διότι αυτός ήτανε αγράμματος και ο χειρότερος μαθητής του κυρίου και γι αυτό καθότανε στο τελευταίο θρανίο και πέταγε σαΐτες μες τη τάξη την ώρα του μαθήματος, ενώ όλοι οι άλλοι ήσαντε ξουράφια και τα παίρνανε τα γράμματα γι αυτό προχωρήσανε πολύ στη ζωή τους και πήρανε ένα μάτσο ντοκτορά.

Μάλιστα όταν ο Σαούλ ή Παύλος ηλθε στην Αθήνα να κάνει σεμινάρια μαζευτήκανε και τον ακούγανε όλοι οι απολίτιστοι Αθηναίοι σα χαζοί με ανοιχτό το στόμα και μάλιστα ενός εθνικού Αθηναίου του μπήκε μια μύγα μέσα στο στόμα και η μύγα άρχισε να πετάει μαζί με τον Αθηναίο και τότε ο Σάβλος του ΄δεσε μια καλούμπα για να μη του φύγει και τον χάσει αλλά ένας αετός που πέταγε εκεί κοντά τον άρπαξε αλλά μπερδεύτηκε σην καλούμπα και δεν μπορούσε να φύγει και από τότε δημιουργήθηκε αυτό το ωραίο χριστιανικό έθιμο να πετάνε απίστους Αθηναίους, αλλά μετά που η Αθήνα γέμισε από βλάχους και δεν βρίσκανε Αθηναίο να αμολήσουνε αρχίσανε να αμολάνε χαρταετούς.

*

Σχετικά με τα ευαγγέλια του Θείου Ισιδώρου η ΔΙΣ ($) αποφανθηκε ότι αυτά είναι πλαστά και χαλκευμένα από τον Ισιδερο που αντί να τους βάλει σίδερο τους έβαλε χαλκό και τα χάλκευσε για να ξεγελάσει τους πιστούς και ότι αυτά κυκλοφορούν από τους άθεους εχθρούς της εκκλησίας προκειμένου να κονομήσουνε οι εκδότες και ο άθεος μυστικοκολπομλοκάρχης, είναι δε τελείως αβάσιμα και ανιστόρητα όσα αναφέρονται σ΄αυτά και ότι εκεί που λέει μέσα ότι ο άγιος Βασίλειος ήτανε παππούς της κοκκινοσκουφίτσας και σκότωσε τον κακό τον λύκο επειδή έφαγε τα εφτά γουρουνάκια είναι μεγάλο ψεύδος και ασέβεια αφού όπως περίτρανα αποδεικνύεται από τα πατρικά κείμενα ο λύκος έφαγε τη γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας που ήτανε χήρα ενώ τα χοιρίδια τα πήρε ο διάολος και τα σήκωσε αλλά επειδή δεν πλανάρανε καλά πέσανε στο γκρεμό που ήτανε από κάτω ένας Γερασηνιώτης κι έσκαβε το χωράφι του και μόλις αρχίσανε να του πέφτουνε στο κεφάλι ξαφνιάστηκε κι άρχισε να φωνάζει «ποιος μαλάκας πετάει γουρούνια από κει πάνω;» γι’ αυτό αποφάσισε να αφορίσει τον Θείο Ισίδωρο και να επιβαλει το επιτίμιο της ακοινωνησίας στον μπλοκάρχη.

*

Σχετικά με τον Άγιο Βησσαρίωνα η ΔΙΣ ($) αποφάσισε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα να προχωρήσει στην αγιοποίηση του και το σωστό είναι να περιμένουνε να περάσει λίγος καιρός για να προστάσει να κάνει και αυτός μερικά θαύματα μέχρι να φτιάξει ο Σουφλιάς το παρκιγκ της μονής Αγάθωνος για να χωράνε τα πούλμαν (βρρρρννν-βρρρρννν) που μεταφέρουνε τους πιστούς αλλά εν τω μεταξύ θα πρέπει άμεσα να προχωρήσουνε στην παραγωγή του αρώματος που εκπέμπει το σκήνωμα του ώστε να προλάβουνε να το παρουσιάσουνε στην χειμερινή κολεξιόν για το τι θα φορεθεί από τους πιστούς τα επόμενα Χριστούγεννα.

*

Επίσης μετά από εισήγηση γνωστής ευλογίστριας αποφασίστηκε να προχωρήσουνε στην αγιοποίηση του saint Beuys σαν προστάτη της πολεμικής αεροπορίας αφού πολέμησε στο πλευρό των συμμάχων εναντίον των ναζί και την ανακήρυξή του σε προστάτη των καλών τεχνών και να απονεμηθεί στη εν λόγω ευλογιστρια το οφίκιον της πρωτοπρεσβυτέρας Τιτουλαρίας δια την αναρχοευσεβειαν της προς τα θεία και την συμβολήν της εις στην προσέλκυση εις την εκλησιαν των φρικιών με τα σκουλαρίκια.

*

Δια την απολυσην του Καθολικού κόουτς Μαλεζάνι από τον πάγκο των πρασίνων, η ΔΙΣ ($) απεφανθη ότι πρόκειται για καραγκιόζη και αριβίστα και τζογλαναρία και δεν ξέρει που του πάνε τα τέσσερα και ότι δεν μπορείς να παίζεις χωρίς βάθος μόνο με 3 παίχτες στην άμυνα και να ‘χεις τον Μάτζιον στον πάγκο και τον Γκέκαν φουνταριστό και να πιστεύεις και στο Φιλιόκβε ενώ είναι γνωστό ότι ο ιός είναι εκ του πατρός εκπορευόμενος και γι’ αυτό μεταδόθηκε και στο άγιο πνεύμα εν είδη δεκαοχτούρας και ότι η νόσος των πουλερικών αποτελεί την μεγάλη απόδειξη για το ομοούσιον αλλιώς δεν θα μεταδιδότανε ούτε στον άνθρωπο.

*

Στο ακανθώδες θέμα του γάμου των ομοφυλοφίλων το ανώτατο ιερατικό όργανο αποφάσισε ότι αυτό αποτελεί ωμέγα σκάνδαλο αφού είναι αποδεδειγμένο ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα και ότι αν επιτραπεί θα καταντήσουμε Σόδομα και Γόμορρα και μετά κανείς δεν θα μπορεί να γυρίσει να κοιτάξει ποιος είναι ο από πίσω του γιατί οποίος το κάνει θα γίνεται στήλη άλατος και θα υποφέρει από οστεοπόρωση και δεν θα μπορεί να δίνει και φιλάκια γιατί μετά ο πισοκεντης, που μπορεί ναναι καμιά γερακίνα, θα λυσσάξει από τη δίψα και θα πρέπει να διακόψει και να κινήσει για νερό κρύο να φέρει να πιει και να πέσει μες το πηγάδι και να αρχίζει να φωνάζει και τρουμπου- τρουμπου- τρουμπου- τρουμπου- τρουμπ τα βραχιόλια του να βροντούν, οπότε καλυτέρα είναι να υπάρχουν ελεύθερες σχέσεις και να ‘χει ο καθένας τη δική του περιουσία και ότι αρπάξει ο κώλος του και όσο για το θέμα της περίθαλψης να μην ανησυχούνε γιατί αυτά τα χει ρυθμίσει ο Νικήτας.

*

(Σημ. των «μτΚ»: ως συντάκτης της παρατεθείσης ανακοινώσεως φέρεται ο μονοωογενής, ήτοι από το ίδιον αυγόν γεννηθείς, δίδυμος αδελφός του θείου Ισιδώρου, ο λόγιος αρχιμανδρίτης πατήρ Ζουρνάφιος, ο οποίος έλαβε τον δρόμον τον ίσιον, τον καμπίσιον, αντί για τον δρόμον με τις ανηφορικές φουρκέτες, που έλαβε ο αδελφός του, το ρεμάλιον).

 
Έγραψε ο Πάνος - Τρίτη, Μαΐου 09, 2006 |


30 Comments:


 • At 3:58 μ.μ., Anonymous ΔΙΣ ($)

  ΣΥΝΗΜΕΝΟ Αριθμ.1

  Απόσπασμα απο τα πρακτικά της συνενδριάσεως

  *

  Τον του Ιερομονομαχοφάγου Θείου Ισιδώρου και των μιαρών αυτού κειμένων αφορισμόν ως αιρετικών, ασεβών, βλασφήμων, ανιέρων, καινοφανών, δαιμονολατρικών και κολαστικών δια την του ευσεβούς χριστεπωνύμου πληρώματος θείαν πίστην επιβάλωμεν.

  Εισέτη εις την αυτού Παν(ο)αγιότητα μέγαν Μυστικοκολπάρχην επιτίμιον ακοινωνησίας δια την οικοξενείαν των εν λόγω ρηπαρών γραφών εις τους κόλπους των ιερών μυστικών του ευλογίου του επιβάλωμεν.


  *


  Εις την αδιαλείπτως κατά τας παννυχίδας επισειούσης το της θείας πίστεως κάτζιον
  και από βημοθήρας
  δι ιερών αλληλουαρίων,αναβαθμών,στιχηρών,αποστίχων, θεοτοκαρίων τε
  και μεγαλυναρίων αινεί Αυτόν
  και δια της Θείας χάριτος
  και της του θείου φωτισμού χαρμολύπης
  δια τον της μετ΄ αναρχοευσεβείας μελισμόν Κατακλαστού και Νάματος καλλιεπείας το χριστεπώνυμον ποίμνιον κοινωνούσης,
  τον της πρωτοπρεσβυτέρας Τιτουλαρίας ευλογίστριας το οφίκιον απονέμωμεν

   
 • At 7:05 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Τμήματα του αφορισμού στη δημοτική:

  Να φουσκώσει η γλώσσα του και να μη την χωράει το στόμα του.

  Να βγάλει βουζούνι στον κώλο και να μη μπορεί να κάτσει.

  Σχολιαστής

   
 • At 7:37 μ.μ., Anonymous Θειος Ισιδωρος

  Ανηψιε, πλακα μου κανεις?
  Τη φαγαμε στ΄αφτια?

  Κι εσυ ενταξυ, επεσες στα μαλακά (με αναστολη), ενω εγω την εκατσα τη βαρκα, παω για μεσα (στην κολαση)
  Κι εσενα μπορει να μην σε νοιαζει, νασαι ειδωλολατρης, εγω ομως ειμαι πιστος (το γραφει και η ταυτοτητα μου).

  *

  Τωρα μολις θυμηθηκα οτι υπαρχει ενας εξορκισμος εναντιον των αφοριστων που τον ειχε λανσαρει αυτο το ρεμαλι, ο αρχι-νεοταξ, ο μπαρμπαΓιαννης (οχι ο κανατάς, ο Σκαριμπας) που αποτελουσε απο μονος του ομαδα υψηλου κινδυνου και ειχε παρε-δωσε με τους αγιους πατερες.
  Θα τον βρω και θα επανελθω!

   
 • At 9:26 μ.μ., Blogger Γιώργας

  Βρε αντίχριστοι, εχετε σκεφτεί πως αν δέν υπάρχει Θεός, δέν έχουμε να κερδίσουμε τιποτα, ενώ αντίθετα ετσι και υπάρχει θα βράζουμε όλοι στα καζάνια της κολάσεως;

  (Το αυτό και δια τους άλλους Θεούς ... δεν τολμώ να σκεφτώ τι έχουμε να τραβήξουμε έτσι και υπάρχει ο Αλλάχ)

   
 • At 10:00 μ.μ., Blogger ιχνηλάτης

  χαχαχαχαχαχαχαχααααααα

  Πάντως εγώ συμφωνώ δις με τη ΔΙΣ για τον Μαλεζάνι. Πως να παίξει η ομάδα ΟΡΘΟΔΟΞΟ ποδόσφαιρο με τόσους άχρηστους Καθολικούς και Προτεστάντες :)))))))))))))))))

   
 • At 10:18 μ.μ., Blogger Athanassios

  Ωραίο το κομμάτι για το Βησσαρίωνα!! Βλέπω αφήσατε τις σεντονομαχίες και τα κείμενα του Ησίοδου και των αρχι-πατέρων και το ρίξατε στο σκώμμα.
  Τι νόημα έχουν όλα αυτά, τι τρέχω να προλάβω, πέρασε η μισή ζωή χωρίς να καταλάβω...

   
 • At 10:29 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Για να το συνδέσω με το προηγούμενο ποστ, πως να παίξει η ομάδα με τόσα παλτά. Τι παλτά δηλαδή, κιλίμια, χαλιά. Μας κατέστρεψε ο τσισκατάρατος Ιταλός. Ισόβια, και μετά εις θάνατον δια μακαρουνοφαγίας.

  Απ' ότι φαίνεται αυτό το blog είναι γιάφκα βάζελων.


  Θείο Ισίδωρε, μην ανησυχείς, όποιος σε πειράξει, θα του πάρει ο διάολος τον πατέρα.

  Σχολιαστής

   
 • At 10:32 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Ναι ρε τον καραγκιόζη που του φταίγανε και οι δημοσιογράφοι επειδή δεν έπαιζε μπάλα η ομάδα. Είναι τώρα ο Γκέκας για Ευρώπη;
  Πες τα Χρυσόστομε να αγιάσει το στόμα σου γιατί όταν τα λέγαμε εμείς μας λέγανε χούλιγκαν.
  Τώρα παίξτε ΟΥΕΦΑ του χρόνου.

  ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΕ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

   
 • At 10:48 μ.μ., Anonymous Ο Θειος Ισιδωρος said

  Οχι και τον πατερα ρε ανηψιε Γ΄ Σχολιαστη, τι να τον κανει?
  Θα του παρει ο διαολος το γουρουνι!

  *

  @Ιχνιλατη αυτο σε μαρανε, ενω ο Μπαμπακιτα απο μικρος στο...κατηχητικο!

  *

  @Ανωνυμε ειπες μεγαλη κουβεντα, αλλα χλωμο το βλεπω.
  Ο παναγιωτατος δεν προλαβαινει. εχει διαβασμα!

   
 • At 10:56 μ.μ., Blogger Athanassios

  Οταν θα δειτε αύριο το Θρύλο να σηκώνει και τη δεύτερη κούπα ρίξτε κι άλλες κατάρες τον αλλόδοξο...

   
 • At 11:02 μ.μ., Anonymous flip!

  h 8alassa tou peiraia einai apo oles pio glukia...pros enisxush tou comment tou athanasiou

   
 • At 11:05 μ.μ., Blogger Ergotelina

  ΤΟΝ ΜΑΛΕΖΑΝΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΚAI ΤΟΥ CAZZE....Η ΑΠΟΛΥΣΗ
  KΡΙΜΑ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟ!!!ΦΕΥΓΕΙ...ΚΑΛΕΣ ΚΡΥΑΔΕΣ,ΓΙΩΡΓΑΚΗ...

   
 • At 11:12 μ.μ., Blogger Πάνος

  Athanassios,
  από κούπα που δεν τρως, τι σε μέλει ποιός τη σηκώνει...

  *

  flip!
  γαβράκι; Τελικά, κανείς δεν είναι τέλειος...

  *

  Εργοτελίνα,
  στα #$%^@* μας η κατάρα στον Μαλεζάνι. Εδώ υποφέρομεν από σοβαρά βουντού και ΠΡΙΝ και (πολύ φοβάμαι) ΜΕΤΑ από δαύτον...

  *

  Επί των θεολογικών συζητήσεων, απέχω, επί του παρόντος: δεν είναι μονάχα ο Athanassios που έχει πάθει overdose...

  *

  Φεύγω επειγόντως από τα ιντερνέτια και πάω να ξεφυλίσω τον Μανώλη τον Λεβινάς, αν και υποψιάζομαι οτι θα ασχοληθώ πολύ σύντομα με τον Μορφέα...

   
 • At 11:25 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Αύριο ο Άγιος Βησσαρίωνας να βάλει το χέρι του και ο κακός ο λύκος να φάει τον άπου της κοκκινοσκουφίτσας.
  Όσο για εμάς του χρόνου αν δεν το σηκώσουμε, όχι καθίσματα,

  ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ θα τους πετάμε.

   
 • At 12:00 π.μ., Blogger Athanassios

  Ανώνυμε αν περιμένεις απο τον Βησσαρίωνα να βάλει το χέρι του για να πάρετε κούπα, μετά λύπης μου σε πληροφορώ ότι το χέρι του έχει ήδη λιώσει...

   
 • At 10:20 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Athanassios, πως το είχε πεί εκείνος ο ευγενής νέος, τότε με την παράγκα: O Ολυμπιακός και η ομάδα μου να πηγαίνουν καλά και οι άλλοι να πα να γα...

  Δεν κατάφεραν να οικοδομήσουν ευρω-παράγκα, γι' αυτό απο την Ευρώπη περνάτε και δεν ακουμπάτε. Αν ο Παναθηναικός χρειάζεται τη βοήθεια αγίου (έστω και του Χριστόδουλου) εσείς έχετε τον άγιο-Κράτος που σας χρηματοδότησε όσο δεν παίρνει. Δεν δίνει τίποτα και στον δικό μας πρόεδρο που είναι γνωστός καβούριας;

  Σχολιαστής

   
 • At 10:44 π.μ., Blogger alombar42

  Διαβάζοντας πρώτα τα σχόλια, ένα έχω να πω: να χαρώ εγώ Παναθηναϊκό που (προσοχή) με την αξία του (τέλος προσοχής) βγαίνει στην Ευρώπη και πάει και καλά!

  (αξία = αξία μετοχών κάθε μορφής)

  Με συγγνωμάτε, αλλά τη σύνδεση ποδοσφαίρου-πολιτικής την έκανα πολύ μκρός - τότε κάτι μου βρώμαγε, τώρα μου βρωμάει περισσότερο.

  Γαύρος φυσικά, αλλά απλώς για να δηλώνω οτι κάπου εντάσσομαι :)

   
 • At 11:00 π.μ., Blogger Λαμπρούκος

  A βρε δύστυχα βαζέλια, όχι η ΔΙΣ ($) αλά ούτε ο Καραμανλής ο ίδιος σας σώνει.

  Επιπροσθέτως θα ήθελα να σχολιάσω ότι θα πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε μια εθνική ταυτότητα εδώ με΄σα. Δε μπορεί ο Πάνος ένας καθόλα σοβαρός κύριος να μου έχει κάνει 15 μεταγραφές από κωμικές, και εμείς που είμαστε μικρό μαγαζάκι με χαμηλό μπάτζετ, να έχει βγάλει ο κώλος μας φωτιά για να γράψουμε έστω και έχα χαριτωμένο σχολιάκι!

   
 • At 2:04 μ.μ., Anonymous Θειος Ισιδωρος

  Ετοιμο το ξορκι κατα του αφορισμου.
  Το ριχνω:


  Γουστερίτσα και σφαλάγγι
  πιάσανε τον Αϋφαντάκο.

  Κι ασηκώσανε μια πέτρα
  πουήτανε εξήντα μέτρα
  κι απλακώσανε ΄πο κάτω
  τον αφορεσμό το μαύρο,
  τον παπά το μαύρο φίδι,
  την κατάρα, το πονίδι,
  πάσα βόγκο, πάσα βούγκα,
  πάσα φουσκωμενη λούγκα.

  (σσ: πάσα μαυροφόρα λούγρα)  Απ΄οτι λεει ο Σκαρίμπας πρεπει να το λες 7 φορες την ημερα, θελει και….«την πέτρα της κολάσεως κι απέ σταυρόνωντας το με απέλινο και μέλεγο να τον ξορκάς με το φεγγάρι»!!!

  Ανιψιε παρε τα μετρα σου1

   
 • At 3:30 μ.μ., Blogger FUFUTOS

  Χαίρε Πάνο,
  επανήλθα μετά από κάποιες εβδομάδες αποχής. έχω δικαιολογητικά για τις απουσίες μου. Έχω μείνει ακόμα στην Πορφυρία. Θα κάνω εντατικά σεμινάρια για να καλύψω την χαμένη ύλη ώστε να είμαι έτοιμος για τις εξετάσεις.
  ___
  Παρακαλώ ενημερώστε με για την επικείμενη άνοδο των αγαπητών χαμουτζήδων για να συνδράμω. Ευχαριστώ.

   
 • At 3:51 μ.μ., Blogger Πάνος

  Περί της ανόδου των χαμουτζήδων, αγαπητέ Φούφουτε, θα ενημερωθείς ευθύς μόλις μάθω κάτι συγκεκριμένο (για συνάντηση)

   
 • At 4:03 μ.μ., Blogger nik-athenian

  "Η Θεολογία είναι εκτός των Επιστημών, αλλά συμβατικά έγινε δεκτή στον χώρο των Επιστημών και των Πανεπιστημίων, για να υπάρχει ευχερής δυνατότητα του διαλόγου με τους ανθρώπους των Γραμμάτων και της Επιστήμης, είπε ο Αρχιεπίσκοπος."

  Τάδε εφη Χριστόδουλας σήμερα, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την ανωτατοποίηση των μαγαζιών του.
  Άπειρο δεν είναι το σύμπαν, αλλά μόνο το ανθρώπινο θρασος.

   
 • At 6:26 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Eξάδελφε (ελέω θείου Ισίδωρου) Λαμπούκο, μπορεί να μη σχολιάζω, αλλά σε διαβάζω σε καθημερινή βάση. Πηγαίο ταλέντο.

  Εξάλλου δε θέλω να χαλάσω το δοξαστικό κλίμα των κυριών (πιθίκι μου κλπ).

  Σχολιαστής

   
 • At 8:22 μ.μ., Blogger alombar42

  Μόλις μπήκε το τρίτο - ντέρμπυ σου λέει μετά...

   
 • At 9:00 μ.μ., Anonymous flip!

  exw pa8ei uperKOUPWsh....lete na ftaiei o Mastigio?

   
 • At 10:09 μ.μ., Blogger Athanassios

  Σχολιαστή και λοιποί νεόπλουτοι ψευτοευρωπαίοι "βάζελοι".... μήπως είδατε τι χρώμα έχει η κούπα? δες τε την καλά γιατί μάλλον δεν θα τη ξαναδείτε....
  Ευλογείτε χριστεπώνυμοι..

   
 • At 11:54 μ.μ., Blogger alombar42

  Διάβασα ολόκληρο το ποστ και δηλώνω ευθαρσώς οτι αν ο θείος με τα πολλά ανηψάκια έχει και αδελφό ιδίας εμβελείας, ο Πάνος οφείλει να του δώσει όχι μόνο βήμα αλλά και άμβωνα :)

   
 • At 12:10 π.μ., Blogger Πάνος

  alombar42,
  τα "μτΚ" ίσως είναι το μοναδικό μπλογκ με τόσους πολλούς ελεύθερους σκοπευτές: Bassilio, Athanassios, Ηλίας, θείος Ισίδωρος ΣΥΝ μερικοί ...εκκολαπτόμενοι!

  Όποιος φίλος δεν έχει μπλογκ, έρχεται εδώ και γράφει!

  Ο πατήρ Ζουρνάφιος (ο αδελφός του θείου με τα πολλά ανήψια) αν το επιθυμεί είναι πάντα ευπρόσδεκτος - πρώτο τραπέζι πίστα!

  Εμείς δεν τους διώχνουμε τους θεούσους, οι θεούσοι φεύγουν από εδώ, όπως ο διάβολος από το λιβάνι!

   
 • At 12:17 π.μ., Anonymous Ο θειος, ο Ανηψιος και το αποτέτοιο

  Δηλαδη εσυ ο αλομπαρ και το αλλο μπαρ τι εισαστε, ξαδελφια?
  Γιατι εμεις, στην οικογενεια μας κοιτα να δεις πως την εχουμε δει:
  1) ο Θειος
  2) ο Ανιψιος
  3) το πνευμα (κοινο, ανομοιουσιο-αλλα δεν ειναι πουλί)
  4) ο καθενας το πουλί του

  Δηλαδη τετραδα, οχι τριαδα.
  ...και οσο για τον αμβωνα: μια η ντουντουκα-τεσεροι εμεις!

   
 • At 12:24 π.μ., Anonymous Ο Θειος σου

  Ανιψιε και γω δε σ΄αφηνω για κανενα μπούστη.
  Να πά να γαμηθουνε τα μεγαλα καναλια.
  Εδω μαζυ σου, σαν το πιστο σκυλι κι οπου μας βγαλει (ενα κοματι ψωμι θα βρεθει να φαμε)