ι Τα μυστικά του Κόλπου
Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2006
Που τον πήγατε κε Σουφλιά;


...ρωτάει η εφημεριδούλα "το ΟΞΥΓΟΝΟ της Θεσσαλονίκης", συμφερόντων της υποψήφιας για τη δημαρχία της πόλης Χρύσας Αράπογλου, σε ολοσέλιδο αφιέρωμα - απ' όπου και η φωτογραφία.

Οι επισκέπτες των "μτΚ" γνωρίζουν καλά τη ...λατρεία που τρέφω για το ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο, τη Χρύσα Αράπογλου θα την ψήφιζα ευχαρίστως, αν είχα την ευκαιρία, γιατί είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πολιτικός με αδένες - τέτοιους που χρειάζονταν για να συγκρουστεί με τους Βενιζελοτζοχατζόπουλους, που καταδίκασαν το Θερμαϊκό και τη Θεσσαλονίκη με την αθλιότητα της επέκτασης του διαδρόμου 10/28, επιλέγοντας ως εύκολη / φτηνή λύση το μπάζωμα της θάλασσας. Την αθλιότητα αυτή προσπαθεί σήμερα με νύχια και με δόντια να υλοποιήσει η κυβέρνηση της ΝΔ, με μια ανεξήγητη εμμονή για πολιτικό αυτοτραυματισμό.

Δυστυχώς οι πάνσοφοι φωστήρες που περιστοιχίζουν τον ΓΑΠ (τον γίγαντα αυτόν της πολιτικής) την όρισαν υποψήφια για τη δημαρχία, πετυχαίνοντας ταυτόχρονα:

- να εξασφαλίσουν μια περηφανή πολιτική ήττα, με δεδομένη τη διεκδίκηση της δημαρχίας από το Γιάννη Μπουτάρη

- και να αφήσουν ανενόχλητο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να αλωνίζει χωρίς αντίπαλο!

Αυτόν τον καιρό, η Αράπογλου είναι η μοναδική υποψήφια της ευρύτερης Θεσσαλονίκης, που προβάλλει δυναμικά το θέμα!

Κάτι προγραμματίζει και ο Στρατής Πλωμαρίτης του ΣΥΝ, κάτι έχουν υπόψη και οι οικολόγοι του Μιχάλη Τρεμόπουλου, αλλά έχουν μείνει πολύ πίσω. Ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά - αν και τα σπουδαία θα συμβούν μετά τις εκλογές. Να δούμε τότε, πόσοι και πόσο θα εξακολουθήσουν να ενδιαφέρονται...

*

Αποφεύγω να σχολιάσω τη φωτογραφία - αν και προσφέρεται.
 
Έγραψε ο Πάνος - Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2006 |


0 Comments: