ι Τα μυστικά του Κόλπου
Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2006
Άνθρακες ο θησαυρός...
...που θα προέκυπτε από τη συνάντηση των δασκάλων με τον Πρωθυπουργό της χώρας. Οι αντοχές της οικονομίας (λέει οκ. Καραμανλής) δεν επιτρέπουν την ικανοποίηση των οικονομικών αιτημάτων τους. Ακριβώς την ίδια απάντηση δίνει ο κ. Πρωθυπουργός στους εκπροσώπους των Τραπεζών, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων, των μεγαλοεισαγωγέων - και άλλων αναξιοπαθούντων κλάδων. Είχε όμως και κερασάκι, που δε σερβίρεται στους άλλους: "Οι εκπαιδευτικοί είναι πρότυπα για την κοινωνία" είπεν ο κ. Πρωθυπουργός.

Ο λόγος σου με χόρτασε...
 
Έγραψε ο Πάνος - Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2006 |


5 Comments:


 • At 1:57 μ.μ., Blogger An-Lu

  ...και το φαϊ σου φάτο!!!!

  Σίγουρα εκεί στη Ραφήνα ΔΕΝ διαδηλώνουν οι δασκαλοι...Αλήθεια γιατί δεν κάνουν καμιά διαδήλωση εκεί αντί για την Πλατεία Συντάγματος;
  Μήπως και ακουστούν....

   
 • At 2:31 μ.μ., Blogger Rodia

  Αν κατέβαινε στις διαδηλώσεις και η Νατάσσα, ως νηπιαγωγός, μπορεί κάτι να γινόταν. Εσπευσε όμως να καταταγεί στον κλάδο των γιατρών. Κάτι θά'ξερε... ή όχι..?

   
 • At 5:15 μ.μ., Blogger Πάνος

  an-lu,

  αν διαβάζουν οι συνδικαλιστές τα "μτΚ", ίσως τους έδωσες μια καλή ιδέα...

  *

  Ροδιά,

  σε πληροφορώ πως και οι γιατροί (του ΕΣΥ) ετοιμάζουν απεργίες - οπότε θα έχει γούστο η Νατάσσα να βρεθεί στην πορεία (αν γίνει) απέναντι από τα ΜΑΤ!

  (θάθελα να δω τη φάτσα του Πολύδωρα αν του πουν κάτι τέτοιο...)

  ΥΓ. Δυστυχώς, η συνδικαλιστική μας ηγεσία δεν έχει καμιά σχέση με εκείνη των δασκάλων - και οι προγραμματιζόμενες κινητοποιήσεις επίσης ουδεμία σχέση έχουν με την προετοιμασία της δικής τους απεργίας. Πρόκειται δηλαδή για τρίχες κατσαρές!

   
 • At 6:05 μ.μ., Blogger Rodia

  Η Νατάσσα είναι (του ΕΣΥ)..?
  ..νόμιζα πως είναι (του ΑΥΤΟΥ)..
  ;-)

   
 • At 7:23 μ.μ., Blogger mickey

  Υπάρχει πάντα περίσσευμα σε ...παντεσπάνι ;)