ι Τα μυστικά του Κόλπου
Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2006
Παραλία Θεσσαλονίκης ένα εξαίσιο ναυάγιο
Ο συνάδελφος ιστολόγος precongs, που καλλιεργεί το μπλογκ episfaleia, έστειλε στα "μτΚ" ένα σχόλιο με το πιο ενδιαφέρον κείμενο για την υποθαλάσσια αρτηρία που είδα ως τώρα. Μπορείτε να το διαβάσετε στο σύνδεσμο των "μτΚ" ή - ακόμα καλύτερα - στο black out, από όπου προέρχεται.
 
Έγραψε ο Πάνος - Τετάρτη, Νοεμβρίου 01, 2006 |


4 Comments:


 • At 10:51 μ.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Μπράβο Πάνο που μας το σύστησες..εξαιρετική δουλειά το κείμενο του Χάρη!!!

   
 • At 10:57 μ.μ., Blogger σχολιαστής

  Οχι ρε γαμώτο, πάλι ο Μπόμπολας θα το πάρει το πρωτάθλημα.

   
 • At 11:14 μ.μ., Blogger σχολιαστής

  Μια πρόταση, ώστε να γίνει ξεκάθαρη η καταστροφικότητα του έργου:
  Ενα σποτάκι (με επεξεργασία στον υπολογιστή) στο οποίο να φαίνεται το χάλι που θα προκαλέσει η υποθαλάσσια στην περιοχή. Για παράδειγμα να φαίνεται η παραλιακή με τα ηχοπετάσματα και τις 8 λωρίδες κυκλοφορίας, με τις τρείς πεζογέφυρες.
  Mόνο έτσι θα καταλάβει ο "χαλαρά" Θεσσαλονικιός ότι θα κάτσει στον άξονα των Ζ.

  Κάποιος πρέπει να θυμήσει στο δήμαρχο, ότι πληρώνει μια μελέτη αξιοποίησης της παραλίας, σε όλο το μήκος της καταστροφής της παραλιακής, απο Βασιλικό θέατρο μέχρι μέγαρο μουσικής, όπου μεταξύ άλλων προβλέπονται 7 αναψυκτήρια και ένα εστιατόριο. Ηδη οι δυο πρώτοι κήποι έχουν δωθεί σε εργολάβο. Πως θα περνάει δήμαρχε ο "χαλαρά" να πιεί το φραπέ του στα αναψυκτήρια; Aπο τις τρεις πεζογέφυρες;

   
 • At 10:10 π.μ., Anonymous Ανώνυμος

  Mε τόσο τσιμέντο και "τεχνολογία" (ουστ!), η Θεσσαλονίκη (μας, κοίτα να δεις που βρήκε και αγόρασε σπίτι η συμβία μου), θα μοιάσει υπέροχα με τη Gotham City... Την διαφάνεια με τη νυχτερίδα για νάρθει ο Μπάτμαν για να μας σώσει, θα την προβάλουμε στα νέφη που θα δημιουργούνται από το συνδιασμό των καυσαερίων από τις εντός του κόλπου απογειώσεις με τα εξίσου υπέροχα αέρια του σίγουρου καραμποτιλιαρίσματος στην Ανθέων, ή στα ηχοπετάσματα που προσφερουν πιo solid backround?